Hier is samenwerking de toekomst van de ziekenhuiszorg.

Om ook in de toekomst de beste ziekenhuiszorg te bieden, gaan de negen ziekenhuizen en drie ambulancediensten in het Noorden gezamenlijk zorgprofessionals werven en opleiden. Onze samenwerking is nog volop in ontwikkeling.

Wat kan Zorg voor het Noorden je nu al bieden?

‘Zorg voor het Noorden’ staat voor de toekomst van (werken in) de zorg in Noord-Nederland. Het belangrijkste doel van onze samenwerking is het zorgen voor meer goed opgeleide zorgprofessionals in de ziekenhuiszorg.

Een baan die bij jou past
Door de omvang van onze samenwerking is er voor jou als werkzoekende (vrijwel) altijd een functie die bij je past, in de regio waar je zoekt, passend bij jouw leeftijdsfase en werkervaring en aansluitend op je ambities en de door jou gewenste dynamiek.

Makkelijke toegang tot alle organisaties
Via Zorg voor het Noorden kom je bij twaalf organisaties binnen. Dat betekent niet alleen een grote kans op een baan, maar ook alle mogelijkheden voor een afwisselende loopbaan.

Gezamenlijke opleidingen
Omdat opleidingen steeds vaker gezamenlijk georganiseerd gaan worden, komen er meer mogelijkheden. Al tijdens je opleiding kun je dan bij meerdere ziekenhuizen binnen kijken. Je kunt dus proeven wat bij je past en als je eenmaal aan het werk bent, ook makkelijker switchen.

Op dit moment bieden ziekenhuizen in de regio een gezamenlijke opleiding voor anesthesiemedewerkers, werken we aan een gezamenlijke opleiding voor kinderverpleegkundigen en een gezamenlijk traject voor mensen die terug willen keren naar de zorg. Het is onze ambitie om het aantal gezamenlijke opleidingen de komende tijd verder uit te breiden.

Wat wil Zorg voor het Noorden je in de toekomst bieden?

We willen het aantal gemeenschappelijke opleidingen in de toekomst verder gaan uitbreiden. Daarnaast zetten we ons in voor:

  • meer stageplaatsen en andere vormen van stage in de ziekenhuiszorg;
  • meer mogelijkheden voor het volgen van een vervolgopleiding en een makkelijker doorstroming naar deze opleidingen;
  • het ontwikkelen van nieuwe leerroutes.

 

Wil jij op de hoogte blijven van de mogelijkheden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Wil je op de hoogte blijven van wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


*Bij aanmelding ga je akkoord met de privacyverklaring en disclaimer onderaan deze website.

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.