Welke voordelen heeft dit voor jou?

 

 

De juiste mensen op de juiste plaats

Wij hebben unieke expertise in binden, werven, selecteren en opleiden van zorgprofessionals. Daardoor zetten we altijd de juiste mensen op de juiste plaats in.

Vacaturepagina

Zorgprofessionals zien met één druk op de knop waar vacatures en opleidingsplaatsen in de ziekenhuis- en ambulancezorg in Noord-Nederland zijn.

Delen van kennis en ervaring

Het is vanzelfsprekend dat je in meerdere zorgorganisaties werkt om kennis en ervaring te delen en op te doen.

Verschillende loopbaanpaden

Verpleegkundigen kunnen bij ons kiezen uit tientallen loopbaanpaden om zich te specialiseren.

Innovatief

Voor kritische functies bieden wij innovatieve, verkorte opleidingen, met keuze tussen verschillende opleidingshuizen in de zorgketen

Unieke woonomgeving

Zorg voor het Noorden zit in een unieke woonomgeving met veel ruimte, natuur en ‘waar voor je geld’ (huizen, kinderopvang, recreatie, etc.)

Wil jij op de hoogte blijven van de mogelijkheden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Wil je op de hoogte blijven van wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


    *Bij aanmelding ga je akkoord met de privacyverklaring en disclaimer onderaan deze website.

    Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

    De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.