Ommelander Ziekenhuis Groningen

Het Ommelander Ziekenhuis Groningen is een organisatie die er toe doet. Wij maken ons sterk voor een gastvrije toegang, directe contacten en korte wachttijden.

In onze ziekenhuizen zijn alle basisspecialismen aanwezig. Met 100 medisch specialisten, ruim 1300 medewerkers, moderne verpleegafdelingen en goed opgeleid personeel, zijn wij een aantrekkelijke en ondernemende organisatie. Door onze nauwe samenwerking met het UMCG is gespecialiseerde zorg bij complexe behandelingen altijd dichtbij. Onze specialisten en verpleegkundigen werken nauw samen met de huisartsen in de regio en de specialisten van het UMCG. Hierdoor zijn alle vormen van zorg altijd snel en dichtbij beschikbaar.

 

Waar staan wij voor?

Het Ommelander Ziekenhuis Groningen is hét ziekenhuis van Noord- en Oost-Groningen. Patiënten kunnen bij ons vertrouwen op goede, snelle en veilige zorg. Het Ommelander Ziekenhuis is het ziekenhuis:

  • waar 24 uur per dag medewerkers voor u klaar staan als u hen nodig heeft;
  • waar u zich begrepen en thuis voelt;
  • waar u als patiënt graag terugkomt;
  • waar u door uw huisarts als eerste naar verwezen wordt;
  • waarvoor u kiest als het gaat om zorg voor uw naasten;
  • waar u graag zou willen werken.

 

Onze kernwaarden

Wij hebben de manier waarop wij willen werken met en voor onze patiënten samengevat in drie kernwaarden: Samen, Respectvol en Gastvrij.

Lees meer over ons ziekenhuis, onze waarden en bekijk ons vacatureoverzicht.

 

 

.

-

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.