Kijlstra Ambulancegroep Fryslân

Kijlstra Ambulancezorg

Kijlstra Ambulancezorg staat 24 uur per dag, 7 dagen per week garant voor hoogwaardige ambulancezorg. Met ruim 230 deskundige en daadkrachtige ambulanceprofessionals en 13 ambulanceposten verspreid over Fryslân kunnen patiënten altijd ons rekenen. Daarmee zijn we een onmisbare partij in acute en kwetsbare situaties. Wij volgen de ontwikkelingen in ons vak op de voet en zijn gedreven om onze ambulancezorg nog beter te maken. Onze standaard is om altijd dat beetje extra te doen. Voor onze patiënten én voor onze medewerkers!

Wij zijn altijd op zoek naar ambulanceverpleegkundigen. Heb je interesse? Stuur een mail naar werken@kijlstra.nl. We heten je graag welkom!

Benieuwd naar de vacatures van Kijlstra Ambulancegroep? Bekijk ze op de vacaturepagina van Zorg voor het Noorden.

 

 

Op de hoogte blijven?

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Wil je op de hoogte blijven van wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


    *Bij aanmelding ga je akkoord met de privacyverklaring en disclaimer onderaan deze website.

    Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

    De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.