Kijlstra Ambulancegroep Fryslân

Wij zijn Kijlstra Ambulancegroep Fryslân. In de provincie Friesland een grote aanbieder van ambulancezorg.

Vanuit dertien vestigingen verspreid over de provincie staan 24 uur per dag 170 gespecialiseerde, betrokken en vakbekwame medewerkers en 27 ambulances klaar om snel uit te kunnen rukken. Onze ambulances worden bemand door gespecialiseerd personeel en zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur. Onze professionele medewerkers handelen snel en doortastend bij een incident en krijgen zeer regelmatig alle benodigde bij- en nascholingen.

 

Vertrouwen en eerlijkheid

Bij ons vindt samenwerking plaats op basis van vertrouwen en eerlijkheid. Met de zo kenmerkende Friese nuchterheid nemen we een voortrekkersrol bij de doorontwikkeling van de keten en het leveren van excellente patiëntenzorg.

Bij ons is elke situatie anders: een auto-ongeval, iemand met een hartaanval, een spoedbevalling of iemand die naar het ziekenhuis moet voor onderzoek. Werken op een ambulance of in de meldkamer vereist vele vaardigheden en is zeker niet voor iedereen weggelegd. Het zijn zeer specialistische functies waaraan hoge eisen worden gesteld. Alles draait om kennis, kunde en verantwoordelijkheid durven nemen. Wij hebben de volgende functies:

  • Ambulancechauffeur
  • Ambulanceverpleegkundige
  • Centralist Meldkamer

Ambulances hebben zogenoemde aanrijtijden: de tijd waarbinnen een ambulance na een spoedmelding ter plaatse moet zijn. Om hiervoor te zorgen zijn onze standplaatsen zorgvuldig gekozen: Heerenveen, Wolvega, Lemmer, Drachten, Leeuwarden, Dokkum, Harlingen, Ameland en Oosterwolde. De stationeringslocaties Stiens, Burgum en Metslawier bemenst Kijlstra samen met collega-organisatie Ambulancezorg Fryslân. Ons verzorgingsgebied beslaat grofweg gezegd het noordelijke en noordoostelijke deel van de provincie.

Bekijk ook ons vacatureoverzicht.

 

 

 

Op de hoogte blijven?

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Wil je op de hoogte blijven van wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


    *Bij aanmelding ga je akkoord met de privacyverklaring en disclaimer onderaan deze website.

    Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

    De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.