UMCG Ambulancezorg

UMCG Ambulancezorg is een vooruitstrevende organisatie in de ambulancesector met de ambitie om in 2025 energieneutraal te zijn.

We zijn steeds op zoek naar slimme en efficiƫnte mogelijkheden om samen met partners waarde toe te voegen aan de zorgketen. Bij UMCG Ambulancezorg werken ongeveer 350 mensen.

 

Een dynamisch werkveld met veel ruimte voor eigen initiatief

Onze medewerkers op de ambulances in Drenthe en een deel van Friesland brengen overal en altijd goede zorg naar de mensen. Voornamelijk op het land, maar soms zelfs op het water of in de lucht. Wij bieden onze medewerkers een dynamisch werkveld met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Samen investeren wij veel in de ontwikkeling en de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, want alleen samen kunnen wij verder ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk voor onze patiƫnten en voor onze medewerkers om op vele vlakken een vitale organisatie te zijn, want zo kunnen wij optimale zorg organiseren; nu en in de toekomst!

Bekijk ook ons vacature-overzicht.

 

-

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.