Treant

Jij bent bij Treant meer dan welkom voor een mooie baan! Bij ons krijg je volop kansen. Om te laten zien wat je kunt en om te groeien. In een dynamische werkomgeving en open sfeer.

Er is altijd wel een baan bij jou in de buurt. Want bij Treant bieden we ziekenhuiszorg en ouderenzorg. Op een van onze twintig locaties of bij de mensen thuis. Een unieke combinatie in de regio op deze schaal! En dat biedt mogelijkheden: een spiksplinternieuwe spoedeisende hulp, state-of-the-art borstkankerzorg in ons Mammacentrum, koploper op het gebied van interventie cardiologie op het platteland en – vanwege de combinatie van de cure én care-zorg die we bij Treant leveren – grote ontwikkelkansen op het gebied van ouderenzorg.

Treant verleent met zo’n 6.000 collega’s ziekenhuis- en ouderenzorg vanuit twintig locaties in de regio Drenthe en Zuidoost-Groningen.
Treant is er in alle fasen van het leven: van de zorg voor een ongeboren kind tot de zorg in de laatste jaren. Samen met onze patiënten en cliënten gaan we voor een vitaal en betekenisvol leven. Met noordelijke nuchterheid, passie voor het vak en de drijfveer om steeds beter te worden.

Samenwerking met Zorg voor het Noorden

”Zorg voor het Noorden heeft ons allereerst gebracht dat we optimaal samenwerken in plaats van langs elkaar heen en ieder voor zich. Samen komen we verder! Door op regionaal niveau de goede dingen te doen, behouden we mensen voor de zorg. ” -Manon van der Wal, manager Personeel, Organisatie en Opleidingen

-

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.