Treant

Jij bent bij Treant meer dan welkom voor een mooie baan! Bij ons krijg je volop kansen. Om te laten zien wat je kunt en om te groeien. In een dynamische werkomgeving en open sfeer.

Er is altijd wel een baan bij jou in de buurt. Want bij Treant bieden we ziekenhuiszorg en ouderenzorg. Op een van onze twintig locaties of bij de mensen thuis. Een unieke combinatie in de regio op deze schaal! En dat biedt mogelijkheden: een spiksplinternieuwe spoedeisende hulp, state-of-the-art borstkankerzorg in ons Mammacentrum, koploper op het gebied van interventie cardiologie op het platteland en – vanwege de combinatie van de cure én care-zorg die we bij Treant leveren – grote ontwikkelkansen op het gebied van ouderenzorg.

Met 240 specialisten, 5900 medewerkers en 2.500 vrijwilligers zijn wij de grootste werkgever in ons verzorgingsgebied. Wij komen graag met je in gesprek. Gediplomeerd of niet, dat maakt niet uit!

Bekijk ook ons vacatureoverzicht.

Op de hoogte blijven?

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Wil je op de hoogte blijven van wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


    *Bij aanmelding ga je akkoord met de privacyverklaring en disclaimer onderaan deze website.

    Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

    De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.