Tjongerschans

Werken in ziekenhuis Tjongerschans betekent werken in een regionaal en middelgroot ziekenhuis. We verlenen zorg aan een verzorgingsgebied van ruim 100.000 inwoners in een mooi gebied van Friesland.

Middenin een natuurrijke omgeving. Maar ook verrassend dicht bij grotere steden. Groningen, Zwolle en Amsterdam zijn binnen een goed uur bereikbaar. Werken bij Tjongerschans betekent dagelijks de bevlogenheid en deskundigheid van ruim 1.300 collega’s ervaren.

 

Ons profiel

Als regionaal ziekenhuis zetten we in op een sterke diagnostiek en het bieden van zorg die voor de regio onontbeerlijk is. Het uitgangspunt daarbij is dat zorg altijd op de juiste plaats en door de juiste zorgverlener moet worden geboden. Niet het zorgproduct, maar het zorgpad van de patiënt is daarin leidend. Het is de filosofie van Tjongerschans dat dit alleen gestalte krijgt door het leggen van verbindingen in de gehele zorgketen en het innoveren van het zorgproces. Als regionaal ziekenhuis werken we daarom nauw samen met huisartsen, zorgorganisaties, zorgverzekeraars en de overige ziekenhuizen in Friesland.

Bekijk ook ons vacatureoverzicht.

 

 

Op de hoogte blijven?

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Wil je op de hoogte blijven van wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


    *Bij aanmelding ga je akkoord met de privacyverklaring en disclaimer onderaan deze website.

    Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

    De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.