Nieuws

Een unieke bijeenkomst met 35 werkbegeleiders uit drie ziekenhuizen

Op woensdag 6 november kwamen ruim 35 werkbegeleiders van de opleiding anesthesiemedewerker samen voor een eerste presentatie van het praktijkopleidingsplan van het nieuwe ‘Gronings Opleiden’. Een unieke bijeenkomst met werkbegeleiders van de drie Groningse ziekenhuizen:...

Regionaal overleg personele continuïteit in de zorgberoepen

Communicatie bulletin voor directeuren en managers P&O van onze negen ziekenhuizen en drie ambulancediensten en afgevaardigden van het Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden, de MZH Academie en de MCL Academie.

Meer goed opgeleide anesthesiemedewerkers door mogelijk verkorte opleiding

Meer goed opgeleide anesthesiemedewerkers in een korter tijdsbestek; dit willen de Groningse ziekenhuizen bereiken. Dat is winst voor studenten en alle ziekenhuizen. Met de aanvraag bij het College Zorg Opleidingen (CZO) voor het verkorten van...

Op de hoogte blijven?

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Wil je op de hoogte blijven van wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


*Bij aanmelding ga je akkoord met de privacyverklaring en disclaimer onderaan deze website.

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.