Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis, dat zijn wij. Samen werken we aan de beste zorg. Dat doen we met hart en ziel. Elke dag halen we het beste uit ons zelf en doen we met trots ons werk!

Menselijke aandacht is voor ons een vanzelfsprekend onderdeel van de beste zorg: wij willen dat patiënten zich gezien en gehoord voelen. Deze aandacht hebben we ook voor collega’s: we kennen elkaar, hebben korte lijnen en vinden samenwerking belangrijk. Voor iedereen is er ruimte om talenten te ontwikkelen: we bieden volop opleidingen, trainingen en stages aan. Samen voor de beste zorg!

Als Gronings topklinisch opleidingsziekenhuis komen we graag in contact met afgestudeerde mbo- en hbo-verpleegkundigen die de ambitie hebben zich verder te ontwikkelen.

Bekijk ook ons vacatureoverzicht.

 

 

 

Op de hoogte blijven?

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Wil je op de hoogte blijven van wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


*Bij aanmelding ga je akkoord met de privacyverklaring en disclaimer onderaan deze website.

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.