Antonius Zorggroep

De Antonius Zorggroep onderscheidt zich door zowel ziekenhuiszorg als thuiszorg te bieden. Dit maakt dat wij een breed pakket aan zorg bieden (ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis), waarbij de verschillende vormen van zorg naadloos op elkaar aansluiten.

De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Emmeloord en Thuiszorg Zuidwest Friesland met 36 teams. De kleinschaligheid, de korte lijnen en de persoonlijke benadering, maken dat de Antonius Zorggroep een prettige omgeving is om te werken. Onze professionals zijn vooruitstrevend en werken er iedere dag aan om de zorg beter en veiliger te maken. Wij vinden het dan ook van belang om te investeren in vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid voor onze betrokken en bevlogen collega’s.

 

Persoonlijk contact

Samen zorgen wij voor de beste zorg, veilig en dichtbij. Hier hebben we nog persoonlijk contact met onze klant en zijn onze organisaties toegankelijk voor iedereen. Als grootste werkgever in onze regio, werken we natuurlijk nauw samen met de zorgverleners, mensen om de patiënt en andere organisaties om ons heen. Dit alles biedt een mooie plek om te werken en jezelf te blijven ontwikkelen.

 

Informele en plezierige sfeer

De Antonius Zorggroep kent een informele en plezierige sfeer, waarin door onze medewerkers met grote betrokkenheid hoogwaardige zorg wordt verleend. Wij hebben de ambitie om hét thuiszorgziekenhuis van Nederland te worden en zijn daarom volop in ontwikkeling. Visie van de organisatie hierbij is “kwalitatief hoogwaardige zorg in de thuissituatie waar het kan, en in het ziekenhuis als het moet”.

Bekijk ook ons vacatureoverzicht.

 

 

Op de hoogte blijven?

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Wil je op de hoogte blijven van wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


    *Bij aanmelding ga je akkoord met de privacyverklaring en disclaimer onderaan deze website.

    Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

    De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.