Antonius

Antonius is een ondernemende organisatie die staat voor veilige en betrokken zorg. We onderscheiden ons door zowel ziekenhuiszorg als thuiszorg te bieden aan patiënten en cliënten. Zo bieden we zorg thuis als het kan en in het ziekenhuis als het moet. Met maar één doel voor ogen: kwalitatief hoogwaardige zorg vanuit ons hart, passend bij de patiënt of cliënt en haar omgeving.

Zorg die meebeweegt
Werken bij Antonius betekent werken in een regionaal en middelgroot ziekenhuis of in één van de ruim 30 thuiszorgteams. Met zo’n 3.000 deskundige medewerkers werken wij dagelijks aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de regio Zuidwest-Friesland, de Noordoostpolder en Urk. Als grootste werkgever in onze regio werken we nauw samen met de zorgverleners, mensen om de patiënt en andere organisaties om ons heen. Binnen Antonius staat samenwerking centraal: alle zorgtaken worden gezamenlijk uitgevoerd. Dit maakt dat we een breed pakket aan zorg bieden; waaronder ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis via Thuishotel.

Zorgen doen we samen
Onze medewerkers zijn vooruitstrevend en werken er iedere dag aan om de zorg beter en veiliger te maken. Wij vinden het dan ook van belang om te investeren in vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid voor onze betrokken en bevlogen collega’s. Daarnaast werken we samen aan succesvolle oplossingen en creëren we een werkomgeving waar onze medewerkers kunnen groeien en presteren. Dit alles biedt een mooie plek om te werken en jezelf te blijven ontwikkelen.

Bekijk ook ons vacatureoverzicht.

 

-

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.