Ambulancezorg Groningen

Ambulancezorg Groningen
Ambulancezorg Groningen staat met ongeveer vierhonderd gedreven en goed opgeleide medewerkers dagelijks klaar om professionele ambulancezorg in de provincie Groningen te bieden. We werken vanuit 13 ambulanceposten verspreid over de provincie Groningen, een stafkantoor in de stad Groningen en vanuit de Meldkamer Ambulancezorg in Drachten. Vanaf de melding bij onze meldkamercentralist tot aan de ambulancezorg, het vervoer en de overdracht naar een andere zorgverlener: patiënten zijn bent bij ons in goede handen.

Geen dag is hetzelfde
We leveren dag en nacht professionele ambulancezorg met deskundige en goed opgeleide collega’s. Het werk is dynamisch en afwisselend. Geen dag is hetzelfde. We zetten ons in om zo snel mogelijk de juiste zorg op de juiste plek te kunnen bieden. We doen dit met aandacht voor onze patiënten, voor elkaar en voor de wereld om ons heen. We zijn trots op ons vak en stralen dat uit!

Kom jij bij ons werken?
Dan kies je voor een baan in een unieke wereld, waarbij je intensief samenwerkt met je collega’s en in staat bent om zelfstandig en onder druk beslissingen te nemen. Natuurlijk heb je passie voor het ambulancevak. Of je nu als zorgprofessional aan de slag gaat, als centralist op de meldkamer of ondersteunend bent op kantoor: Je levert een belangrijke bijdrage aan de ambulancezorg in Groningen.

Op de vacaturewebsite vind je onze openstaande vacatures. Zit jouw vacature er niet bij en heb je al ervaring als ambulanceprofessionals? Dan vind je op onze website ook de mogelijkheid om een open sollicitatie te sturen.

De samenwerking met Zorg voor het Noorden
”Zorg voor het noorden heeft ons een goed netwerkt gebracht om samen te werken op het gebied van behoud van zorgprofessionals door het bieden van loopbaanperspectieven.” – Lilian Janssen HR Businesspartner

-

i