Ambulancezorg Groningen

Zorg jij graag voor anderen? Ben jij in staat om urenlang intensief samen te werken met één ander persoon, ergens ver weg op onbekend terrein?

Houd je van extreme afwisseling in taken en werktijden? Kun je goed omgaan met onzekerheid? Ben jij in staat mensen te kalmeren (ter plekke of aan de telefoon) en durf je krachtig op te treden en beslissingen te nemen? Wil jij je energie en talenten besteden aan een geweldige, intensieve baan waar je veel voor terugkrijgt?

Solliciteer dan bij Ambulancezorg Groningen als ambulanceverpleegkundige, ambulancechauffeur of verpleegkundig centralist. Je bent van harte welkom in het mooie, maar soms ook zware werk in de wereld van de ambulancezorg.

Bekijk ook ons vacature-overzicht.

 

 

Op de hoogte blijven?

De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Wil je op de hoogte blijven van wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

 


    *Bij aanmelding ga je akkoord met de privacyverklaring en disclaimer onderaan deze website.

    Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief.

    De samenwerking in Zorg voor het Noorden is volop in ontwikkeling. We werken voortdurend aan nieuwe initiatieven en gezamenlijke opleidingen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.