Werkconferentie Samen toekomst bestendig opleiden: het vervolg! 3 juni 2021 – Online

Na een eerste succesvolle eerste online bijeenkomst in november 2020 zetten we vandaag de volgende stap. gehad. In november spraken we gezamenlijk de ambitie uit om met elkaar ook heel praktisch in beweging te komen. Dit gaan we nu samen handen en voeten geven.

Wie zijn erbij?
In deze bijeenkomst komen docenten, opleidingsfunctionarissen, verpleegkundigen met opleiding in het takenpakket, directeuren, managers en nadrukkelijk ook studenten, evenals alle anderen die opleiden een warm hart toedragen samen. Van de ziekenhuizen, ambulancediensten en de opleidingsinstellingen in onze regio.

Het programma
Na een korte introductie doen we een rondje langs de velden: welke initiatieven zijn al ontplooid in de verschillende regio’s? Je hoort de voorbeelden uit Friesland, Groningen en Drenthe, verteld door de initatiefnemers zelf: over loopbaanperspectief, stageroutes, leerafdelingen en docentontwikkeling. Na deze pitches volgen de break-out sessies met ruimte voor vragen over en weer en discussie. Met daarbij ook de vraag Wat kunnen en hebben we al zelf en wat hebben we als netwerk nodig om te blijven innoveren? De input van de break out sessies komt bij elkaar in de plenaire afsluiting. Met een opdracht naar de toekomst!

Meer weten?
Het complete programma van de dag vind je op umcg.onderwijs.nl. Uiteraard vind je na afloop van de conferentie hier een korte terugkoppeling.